16/08/2017

Ποιά επιδόματα περικόπτονται

"Επαναξιολόγηση των πολιτικών κοινωνικής ένταξης και κοινωνικής συνοχής πλήρης χαρτογράφηση των κοινωνικών υπηρεσιών της χώρας και η δημιουργία ενός οργανισμού για όλες τις παροχές κοινωνικής πρόνοιας. Περικόπτονται επιδόματα τέκνων, ανεργίας, θέρμανσης, διάφορα άλλα οικογενειακά, αναπηρίας, εκπαιδευτικά και στέγασης."

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΥΤΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ. ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΛΕΕΙ, ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΟΜΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ; ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ; ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΦΙΛΙΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ "ΕΙΝΤΖΙΑΡΗ" ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ 18 ΜΟΥΛΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΙΣΣΑΣ ΠΟΥ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΔΑ" ΙΘΑΓΕΝΗΣ.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ, ΕΙΧΑΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΧΘΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΤ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ (ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η "Refugees International"), ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΛΙΓΟ. ΟΣΟ ΠΑΤΑΕΙ Η ΓΑΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΘΕ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΑ (ΚΙ ΟΧΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΑ) ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ (ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ) ΠΑΝΤΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΕΝΑ ΨΙΛΟ-ΕΠΙΔΟΜΑ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ....ΕΕΕ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΑΝ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΙΝ" ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ... "ΠΙΑΣΑΡΙΚΟΥΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.

1 comment :

  1. Anonymous16/8/17 20:43

    Αυτα τα επιδοματα και τα νοσήλεια στα μουλικα και τους λαθραιους ειναι ενας απο τους λογους που θελω να σταματησω να εργαζομαι και να πληρωνω φορους σ' αυτο το κωλοκράτος. Φανταζομαι θα υπαρχουν πολλοι Ελληνες νοικοκυραιοι που θα αισθανονται το ίδιο αλλα που δεν εχουν εναλλακτικη..
    Μενιος

    ReplyDelete